Kesään asti on jo menty niin, että humahti.

Keväällä rakennettiin Event Liven omaa maailmaa – kotia miltä se näyttää ja tuntuu. Nyt on jo valmiina kotisivujen pohjat, käyntikortit ja referenssiaineistot.

Tämän kaiken oman tekemisen päällä on kuitenkin suunniteltu ja tuotettu asiakkaillemme tapahtumia. Tässä muutama poiminta:

Henkilöstöpäivillä Helsingissä tutustuttiin järjestävään yritykseen ja henkilöstöön pelillisen kehittämisen avulla. Mukana olivat myös Pirjo Nuotio, Henrik Dettmann ja Joonas Nordman. Iltaa vauhdittivat Oskari Palomäki ja LIKKA Band.

Taloustoimittajien 70-v juhlat juhlittiin keväisen luonnon äärellä keskellä Helsinkiä kelluvassa ravintolassa. Hyvät ja vieläkin paremmat uutiset saivat toimittajat paulohinsa hyvän päivällisen ja ohjelman tukiessa juhlan tunnelmaa ja rakennetta.

Sitten oli erään kauppakeskuksen asiakaspäivät, hauska projektikaronkka ja lähes 500:lle henkilöstövieraalle vauhdikkaat kesäjuhlat. Nyt voidaankin viimeistellä kotisivuja ja kohta nauttia Juhannuksesta.