Event Live on kahden pitkäaikaisen ystävän ja yhteistyökumppanin tiiviin yhteistyön luonnollisen kasvutarinan tulos.

Minna Witting ja Pirjo Kivistö ovat kulkeneet samoja polkuja yrittäjinä ja tapahtumatuottajina toisiaan tukien. Vuosien saatossa on tehty paljon yhteisiäprojekteja ja nyt oli oikea hetki perustaa yhteinen tapahtumatoimisto. Yli 30 vuoden yhteisellä kokemuksella.

Nimeä mietittiin pitkään ja hartaasti. Event Live kuvastaa toimintaamme tapahtumamarkkinoinnin parissa ja tapaamme toimia tapahtuman suunnittelussa ja tapahtumatuottannossa. Olemme asiakkaamme puolella koko projektin ajan – elämme yhdessä – pääsemme iholle. Silloin syntyy aitoa ja rehellistä, tunneluovuudesta kumpuavia kohtaamisia. Yritystapahtumia, joissa jokainen hetki merkitsee. Kuten elämässä aina.

Tervetuloa elämään kanssamme yitystapahtumien kanssa.